Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@20:04:55 GMT

عشق بزرگش خواندن بود

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۲۷۵۴۵

عشق بزرگش خواندن بود

خبرگزاري آريا - احترام برومند در برنامه «سينما دو» به اين نکته اشاره کرد که گرچه برخي فکر مي‌کنند پس از درگذشت داوود رشيدي فرصت بازيگري پيدا کرده اما در واقع او در زمان حيات همسرش سه‌فيلم بازي کرده است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي «سينما دو»، در برنامه پنجشنبه شب آيتمي ويژه روي آنتن رفت که به احترام‌سادات برومند همسر مرحوم داوود رشيدي اختصاص داشت و اين برنامه به او، داوود رشيدي و خانواده‌اش تقديم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احترام برومند در اين آيتم درخصوص نقش‌آفريني‌اش در سه فيلم گفت: من سه فيلم «فروشنده» به کارگرداني اصغر فرهادي، «وقتي برگشتم» به کارگرداني وحيد موساييان و «در سکوت» به کارگرداني ژرژ هاشم‌زاده را قبل از فوت داوود رشيدي بازي کردم، چون بعضي فکر مي‌کنند بعد از فوت آقاي رشيدي فراغت پيدا کرده و فعاليتم را در سينما شروع کرده‌ام.
وي افزود: به من چندان فيلمنامه پيشنهاد نمي‌شود و هنرپيشه حرفه‌اي نيستم. در فيلم «فروشنده» نقش خيلي کوچکي داشتم و اين لطف آقاي فرهادي بود که اين نقش را به من دادند و ديده شد. برومند درباره کتابخانه‌اي که در خانه‌اش قرار دارد، عنوان کرد: شايد بيش از نيمي از کتابخانه ما مربوط به هنر تئاتر و نمايشنامه‌هاي مختلف و خيلي‌هايشان نيز به زبان فرانسه است؛ کتاب‌هاي تاريخي و رمان هم زياد داريم. در ديگر بخش‌هاي خانه هم کتاب داريم و به اينجا محدود نمي‌شود. عشق بزرگ آقاي رشيدي، خواندن بود.
خواهر مرضيه و راضيه برومند يادآور شد: در دنياي هنر اگر مجريگري و گويندگي را جزو آن بدانيم، فکر مي‌کنم بيشتر در اين زمينه استعداد دارم.
برومند در پايان گفت: امسال در جشنواره بين‌المللي تئاتر کودک و نوجوان از من تجليل کردند و خيلي خوشحال شدم که بعد از حدود 40 سال به يادم بودند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!

دریافت 17 MB

به خبرنگار مهر، ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌هایی رادیویی که در فعالیت‌های رادیویی خود به سراغ آثار مطرح و تاثیرگذار ادبیات و ادبیات نمایشی جهان می‌رود و این آثار را در قالب نمایش رادیویی کارگردانی و به مخاطب ارایه می‌دهد، به سراغ رمان «بیلی بت‌گیت» ادگار لارنس دکتروف نویسنده آمریکایی رفته است.

«بیلی بت‌گیت» که روایت‌گر ورود پسری ۱۵ ساله به یک باند تبهکاری است، برنده جایزه انجمن ملی منتقدان کتاب آمریکا و جایزه پن/ فاکنر برای داستان و همچنین کاندیدای دریافت جایزه ادبی پولیتزر شده است.

در سال ۱۹۹۱ و با کارگردانی رابرت بنتون فیلمی با اقتباس از رمان «بیلی بت‌گیت» ساخته و اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون داستین هافمن، نیکول کیدمن، استیون هیل، استیو بوشمی و بروس ویلیس به ایفای نقش پرداختند.

ایوب آقاخانی علاوه بر کارگردانی، اقتباس و تنظیم برای رادیوی نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بر اساس رمان دکتروف و با ترجمه احسان برکت بر عهده داشته است.

بازیگران حاضر در قسمت دوم این نمایش رادیویی به ترتیب ایفای نقش عبارتند از پریسا مقتدی در نقش لولا، شیرین بیده در نقش بیلی بت‌گیت، اکبر مولایی در نقش برمن، احمد لشینی در نقش شولتز، محمد شریفی‌مقدم در نقش میکی، محمدرضا قلمبر در نقش بازرس آتش‌نشانی، بابک داداش‌پور در نقش ایروینگ.

فرشاد آذرنیا افکتور، رضا طاهری صدابردار، شهلا نیساری تهیه‌کننده، دیگر عوامل نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» هستند.

در قسمت دوم نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» با مدت‌زمان ۱۸ دقیقه و ۵۳ ثانیه، لولا و بیلی در هتل منتظر تماس شولتز هستند. لولا از بیلی سوال می‌کند که احساسش از اینکه در دارودسته فردی تبهکار و معروف است، چیست. بیلی با لولا درباره اتفاقی که برای بو رخ داد صحبت کرد و اینکه حالش از دیدن این اتفاق خوب نیست. لولا از بیلی می‌خواهد تا تعریف کند که چگونه وارد دارودسته شولتز شده است.

بیلی شروع به تعریف نحوه آشنایی خود با شولتز می‌کند. بیلی می‌گوید که روزی با سرعت به دنبال ماشین شولتز دویده است تا محل کار او را پیدا کند. برای بیلی جالب بود که تمام کسانی که به دفتر شولتز مراجعه می‌کردند با پاکت قهوه‌ای در دست به دفتر می‌رفتند و موقع برگشت پاکتی در دست‌شان نبود. بیلی نیز یک پاکت قهوه‌ای خریده و داخل آن کیک شکلاتی ریخته و داخل دفتر شده است.

داخل پاکت دیگران پول بوده و وقتی پاکت بیلی باز می‌شود همه از دیدن کیک‌های شکلاتی متعجب می‌شوند اما شولتز با دیدن کیک‌ها ناراحت نمی‌شود. بیلی به برمن دستیار شولتز می‌گوید که دوست دارد وارد دارودسته او شود.

این اتفاق باعث می‌شود تا بیلی وارد این دارودسته شود و بعد از آن ... .

با هم دومین قسمت نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بشنویم.

کد خبر 6094348 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • حمله به اینزاگی: بیش از حد بزرگش کردید!
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند
  • جبهه پایداری به دنبال کلید زدن «طرح صیانت جدید» در مجلس دوازدهم؟ 
  • (ویدئو) مسعود فروتن؛ اولین کار رنگیِ تلویزیون را من کارگردانی کردم
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • فعال اصولگرا: نماز خواندن پشت صدیقی باطل است!
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!